Рецепт Aech грузинськи фото

Aech грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Буряк, Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Салати

Сьогодні ми приготуємо салат з одного з найцінніших овочів, які подарувала нам природа - буряка. Особливість даного рецепта в тому, що буряк готується способом, придуманим грузинським народом.

Буряк багатий вітамінами, мікроелементами та іншими корисними речовинами. Серед її численних корисних властивостей - здатність запобігати розвитку ракових захворювань і усувати токсини з організму. Завдяки вживання в їжу цього овочу, нормалізується обмін речовин, тому цей рецепт повинен зацікавити не тільки любителів здорового харчування, але і тих, хто бажає скинути пару зайвих кілограмів. Отже, пропоную оцінити цей рецепт приготування буряка по-грузинськи.

  • Буряк - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука (червоний)
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень - За смаком(Braai, кріп, петрушка)
  • Соус ткемалі - 2 Ст. Ложки (молодий і зрілий)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (нерафінована)
  • Перець - За смаком
Aech грузинськи - фото крок 1
1. Спочатку відварюємо буряк.
Aech грузинськи - фото крок 2
2. Чистимо її і нарізаємо скибочками. Кладемо нарізану буряк в миску.
Aech грузинськи - фото крок 3
3. Потім дрібно нарубают кінзу, кріп і петрушку. Відправляємо до буряка.
Aech грузинськи - фото крок 4
4. Видавлюємо часник «чеснокодавку» або просто дуже дрібно нарізаємо.
Aech грузинськи - фото крок 5
5. Далі нарізаємо червона цибуля. Також викладаємо в миску.
Aech грузинськи - фото крок 6
6. Заправляємо салат соусом ткемалі. Перчим. Ретельно все перемішуємо.
Aech грузинськи - фото крок 7
7. Поливаємо нерафінованою олією. Знову перемішуємо.
Aech грузинськи - фото крок 8
8. Салат з буряка, приготований по-грузинськи, готовий до вживання! Викладаємо в салатницю і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти