Aech грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми приготуємо салат з одного з найцінніших овочів, які подарувала нам природа - буряка. Особливість даного рецепта в тому, що буряк готується способом, придуманим грузинським народом.
Буряк багатий вітамінами, мікроелементами та іншими корисними речовинами. Серед її численних корисних властивостей - здатність запобігати розвитку ракових захворювань і усувати токсини з організму. Завдяки вживання в їжу цього овочу, нормалізується обмін речовин, тому цей рецепт повинен зацікавити не тільки любителів здорового харчування, але і тих, хто бажає скинути пару зайвих кілограмів. Отже, пропоную оцінити цей рецепт приготування буряка по-грузинськи.
- Буряк - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука (червоний)
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - За смаком(Braai, кріп, петрушка)
- Соус ткемалі - 2 Ст. Ложки (молодий і зрілий)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (нерафінована)
- Перець - За смаком

1. Спочатку відварюємо буряк.

2. Чистимо її і нарізаємо скибочками. Кладемо нарізану буряк в миску.

3. Потім дрібно нарубают кінзу, кріп і петрушку. Відправляємо до буряка.

4. Видавлюємо часник «чеснокодавку» або просто дуже дрібно нарізаємо.

5. Далі нарізаємо червона цибуля. Також викладаємо в миску.

6. Заправляємо салат соусом ткемалі. Перчим. Ретельно все перемішуємо.

7. Поливаємо нерафінованою олією. Знову перемішуємо.

8. Салат з буряка, приготований по-грузинськи, готовий до вживання! Викладаємо в салатницю і подаємо до столу. Смачного!