Булочки з варенням 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Це мій улюблений рецепт булочок. Вони - м'які, ніжні, особливо з густою начинкою. Спробуйте!
При приготуванні булочок з варенням за цим рецептом можна використовувати рідке варення, потрібно брати дуже густе, як повидло, тоді булочки буду дивовижними.
- Борошно - 4 склянки
 - Молоко - 1 Склянка
 - Дріжджі свіжі - 25 грам
 - Цукор - 5 Ст. Ложок
 - Яйце - 1 штука
 - Вершкове масло - 50 грам
 - Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
 - Варення густе - 1 Склянка
 

1. Приготуємо продукти для булочок, я взяла сливове варення, воно найгустіше з тих, що є в арсеналі.

2. Спочатку приготуємо тісто для булочок. У теплому молоці розчиніть цукор і дріжджі.

3. Яйце розділіть на жовток і білок. Жовток залиште для змащування булочок, а білок додаємо в молоко.

4. Додаємо борошно і замішуємо тісто, але не до кінця, до комочков.

5. У крихту ллємо олію, додаємо шматочки масла. І змішуємо все в пластичне круте тісто.

6. Ось такий виходить колобок. Накриваємо сухою серветкою і залишаємо в теплому місці на 4 години для підйому.

7. Тісто піднялося, готово до наступного етапу.

8. Переходимо на зручну робочу поверхню. Борошно використовувати не потрібно, тісто не липне, приємне. Вимішуємо, ділимо на рівні частини. Я поділила на 12.

9. Кожну частину тіста розкочуємо не надто тонко в прямокутник. Кладемо по центру уздовж густе варення, не дуже багато.

10. Щільно скріплюємо краю.

11. Звертаємо булочку в "улиточку" .

12. Виставляємо булочки на відстані в змащену форму з високими бортами. Змащуємо верх збитим жовтком. Ставимо в тепло підходити на 25 хвилин.

13. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин. Остужіваем в формі. Потім витягуємо. Приємного чаювання! Ці булочки можна приготувати не тільки з варенням, також підійде повидло, варене згущене молоко або просто вершкове масло. Чи не намагайтеся покласти начинки багато, булочки можуть не пропектися.