Домашні вареники з сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вареники з сиром стануть для вас відмінним рішенням в будь-який час дня. Смачні і дуже ніжні виходять.
Замісити тісто для вареників. Сир змішайте з яйцем і трохи підсолити. Тісто покається і розріжте на маленькі квадратики. У центр кожного викладіть начинку. Сформуйте вареники, а потім відваріть їх в киплячій воді.
- Борошно пшеничне просіяне - 1 кілограм (для тіста)
 - Яйце - 1 штука
 - Вода тепла - 0, 5 L
 - Сир - 0, 5 кілограма (для начинки)
 - Яйце - 1-2 штук
 - Сіль - 1 щіпка
 - Вершкове масло - За смаком
 - Крем - За смаком
 

Борошно потрібно просіяти, додайте яйце, теплу воду, трохи солі. Замісити круте, але м'яке тісто.

Сир змішайте з яйцем, трохи солі. Ретельно перемішайте.

Розкачайте тісто в тонкий коло. Потім ножем розрізати його на квадратики.

В середину кожного квадратика викладіть сир. Щільно стисніть краї тіста пальцями.

Воду налийте в каструлю, посолити і довести до кипіння. У киплячу воду киньте вареники, але небагато, щоб вони не склеїлися. Періодично помішуйте.

Коли вареники піднялися і проварилися, їх потрібно дістати з води. Подавайте з вершковим маслом і сметаною.