Донатси з начинкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Представляю вам типово американську випічку. Розповім, як приготувати донатси з начинкою. Це будуть дріжджові пишні пампушки з начинкою з чорничного джему. Пальчики оближеш! Спробуйте!
Якщо у вас немає кулінарного шприца, то в пампушках можна зробити акуратне отвір і закласти всередину джем за допомогою чайної ложки. Джем, звичайно ж, можна використовувати будь-який. Наприклад, дуже смачні пончики з полуничним.
Коли пончики трохи охолонуть, присипте їх цукровою пудрою.
- Яйця - 2 штуки
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Молоко - 120 мілілітрів
 - Ванілін - За смаком
 - Сіль - 1 щіпка
 - Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
 - Борошно пшеничне - 250 грам
 - Джем чорничний - За смаком
 - Цукрова пудра - За смаком
 - Масло рослинне - За смаком (для смаження)
 

У мисці з'єднайте м'яке масло, молоко, цукор, яйця, ваніль, сіль. Добре перемішайте, додайте дріжджі. Додавайте потроху борошно і вимішують тісто.

Коли тісто стало еластичним, накрийте його і залиште на пару годин, щоб воно подвоїлося в обсязі.

Розкачайте тісто на присипаної борошном поверхні в пласт близько сантиметра завтовшки.

Виріжте склянкою круглі заготовки.

У сковороді розжарити масло і обсмажте в ньому пончики до золотистого. Потім за допомогою кондитерського шприца начините їх джемом.