Галантин з курки з грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Галантин з курки з грибами - відмінне блюдо і для святкового столу, і вранці на бутерброд замість ковбаси. Рецепт не банальний, доведеться задурити, але результат того вартий. Обов'язково спробуйте!
Галантин з курки - це, по суті, фарширована шкурка птиці різноманітними начинками. Курку роздягають, знімають шкуру, м'ясо пташки перемелюють, додають все, що душа забажає, аби воно на смак поєднувалося з куркою. Сьогодні ділюся рецептом, як приготувати галантин з курки з грибами, виходить дуже смачно і соковито. Обсмажені гриби, курка і фарш відмінно поєднуються між собою, а спеції надають прекрасний аромат і цікавий смак. Якщо ви ще жодного разу не готували курку таким способом, спробуйте цей рецепт! 
- Курка тушка - 1 штука
 - Фарш - 500 грам
 - Гриби печериці - 250 грам
 - Цибуля - 2 штуки
 - Часник сушений - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Пряні трави - 1 Чайна ложка
 - Сірчаний мелений перець - 1/2 чайних ложки
 - Хліб - 2 скибочки
 

Курячу тушку помийте і обсушіть паперовими рушниками.

Акуратно, щоб ніде не пошкодити, зніміть шкірку з курки, зробивши надрізи на ніжках. Крильця залишимо цілими, з них шкіру зняти дуже важко.

Зріжте м'ясо з кісток і поріжте на шматочки.

Зробіть фарш з курячого м'яса і змішайте його з яловичим або свинячим. Головне, щоб він був жирненьким, для соковитості нашого галантіна. Додати сіль, додайте спеції і трави.

Гриби дрібно наріжте, обсмажте до золотистого кольору і додайте у фарш разом хлібом.

Акуратно нафаршіруйте шкурку приготованим фаршем і зшийте нитками або ж з'єднайте краї і закріпіть зубочистками.

Змастіть курку маслом або сметаною, загорніть у фольгу і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 50-55 хвилин.

Коли пройде належний час, дістаньте галантин, розгорніть фольгу і відправте в духовку на 10 хвилин, щоб вийшла рум'яна кірочка.

Якщо готували страву до свята, викладіть на велике блюдо і прикрасьте.