Гуляш з пивом 'Закарпатський» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Загул - це завжди смачно. Раджу спробувати приготувати гуляш і за цим рецептом: з капустою кольрабі і темним пивом. Дуже смачно і ароматно! Заходьте і знайомтесь з рецептом!
Рецепт цього гуляшу, - традиційний закарпатський, тому раджу точно дотримуватися рецептуру і технологію приготування. Для початку потрібно підготувати овочі, в яких пізніше буде гаситися м'ясо. А секрет цього ароматного і м'якого гуляшу в пиві. Пробуйте! 
- Яловичина - 1 кілограм
 - Пиво темне - 500 мілілітрів
 - Часник - 6 зубчиків
 - Яблуко - 2 штуки
 - Лист лавровий - 3 штуки
 - Перецьь чилі - 1 штука
 - Паприка - 2 Ст. Ложки
 - Сік томатний - 1 літр
 - Морква - 3 штуки
 - Капуста кольрабі - 1/2 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 3 штуки
 - Масло рослинне - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

2. Лук обсмажте до прозорості з невеликою кількістю масла.

4. Додайте моркву і кольрабі, тушкуйте хвилин 10.

6. Додайте в сковороду м'ясо, тушкуйте хвилин 10. Потім відправте до м'яса яблуко і часник, тушкуйте все разом близько 20 хвилин. Влийте пиво і тушкуйте близько 1 годину. Додати сіль, поперчіть і подавайте до столу.