Індичка з картоплею в горщику 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Індичку з картоплею в горщику готувати зовсім просто, і приблизно через годину ви спробуєте смачне блюдо, яке будете робити часто, я в цьому впевнена. Виходить ситний, повноцінний обід або вечерю.
Індичка з картоплею в горщику виходить ніжною-ніжною, смачною і з ароматом, збуджує апетит. Відразу хочеться спробувати. Індичка з картоплею в горщику подається на стіл прямо з печі. Можна прямо в порціонному горщику, а можна викласти в тарілки. Посипати зеленню, і - смачного! 
- Індичка - 300 грам (філе)
 - Картопля - 6 штук
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Майонез - 6 Ст. Ложок
 - Вершкове масло - 50 грам
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 - Зелень - За смаком
 

Філе індички моєму, обсушуємо паперовим рушником і ріжемо на шматочки.

Цибуляовицу чистим, нарізаємо кільцями.

Картопля моєму, чистимо і нарізаємо кубиками.

Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. Так само натираємо сир.

У підготовлені горщики шарами вкладаємо цибулю, філе індички, картопля з морквою. Кожен шар солимо і перчимо до смаку.

У кожен горщик кладемо трохи вершкового масла і майонез.

Заливаємо водою і зверху посипаємо тертим сиром.

Закриваємо горщики кришечками і ставимо в духовку 180-200 градусів на одну годину гаситися.

Через годину дістаємо горщики з духовки і насолоджуємося смачним і ароматним блюдом.