Італійська випічка 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Захотіла спробувати що-небудь з італійської випічки. Мій вибір припав на генуезький пиріг з рікоттою і цукіні. Трохи зусиль - і вуаля: вся сім'я насолоджується відмінним італійським смаком.
Такий пиріг виходить дуже смачним, і тепер я можу запропонувати і вам рецепт, як приготувати італійську випічку. Свіжий смак і чудовий аромат сподобаються кожному, хто спробує цей пиріг. Він відмінно підійде в якості закуски до основної страви або послужить відмінним варіантом для перекусу на роботі в обідню перерву.
- Cukini - 3 штуки
 - Дріжджове листкове тісто - 500 грам
 - Сир "пармезан" - 50 грам
 - Е"Rikotta" - 500 грам
 - Яйця - 4 штуки
 - Петрушка - 50 грам
 - Базилік - 50 грам
 - Оливкова олія - 50 мілілітрів
 - Вершкове масло - 20 грам
 - Сіль - За смаком
 - Мелений білий перець - За смаком
 - Мускатний горіх - 1 щіпка
 
1
2 цукіні поріжте півкільцями і обсмажте на суміші оливкової та вершкового масла до м'якості. Третю цукіні теж поріжте, але відкладіть для прикраси.
2
Збийте яйце. Додайте рикотту, сіль, перець, продовжуючи збивання.
3
Змішайте з цукіні.
4
Петрушку і базилік дрібно подрібніть, сир натріть на терку і додайте все в масу з цукіні.
5
На змащену форму викладіть тонким шар тіста. На нього розподіліть начинку. Верх прикрасьте порізаними цукіні.
6
Готуйте в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
7
Смачного!