Картопля з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Який гарнір ви готуєте найчастіше? У мене це картопля. Благо овоч дозволяє таку варіацію страв, що здивувати сім'ю не важко. Візьміть знайомі інгредієнти і вивчіть новий рецепт.
Цей варіант врятує вас не раз, адже він простий, ситний і оригінальний. Любителі пікантного теж його оцінять, адже в складі є аджика і консервовані гриби. Для вас я описала, як приготувати картоплю з м'ясом в мультиварці. До інгредієнтів також додається кольорова капуста, тому буде дуже ситно.
- Свинина - 600 грам (м'якоть)
- Аджика - 200 грам
- Картопля - 6 штук
- Кольорова капуста - 1 штука
- Печериці мариновані - 1 штука (банку)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томати у власному соку - 0, 5 штуки (банку)
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка

В мультиварці з маслом готуйте крупно нарізану цибулю і нарізані печериці в режимі "жарка" протягом 6 хвилин.

Потім в чашу додайте м'ясо, нарізане кубиками. Обсмажте інгредієнти, перемішавши, ще 8-9 хвилин.

Потім додайте очищений, промитий і нарізаний картопля.

Капусту розділіть на середні суцвіття і відправте слідом за картоплею.

Далі всипте сіль і влийте аджику.

В цей же час очистіть від плівок томати у власному соку. Відправте їх також в чашу мультиварки разом з соком.

Всі інгредієнти перемішайте. Поставте режим "гасіння" .

Через 1 годину блюдо буде готово. Смачного!