Кокосовий бекон
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт кокосового бекону я знайшла в якомусь західному блозі і просто закохалася в це блюдо! Це імітація сушеного хрусткого бекону, який використовують в якості начинки.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати кокосовий бекон. У цьому рецепті, головне, щоб бекон не згорів. Уважно стежте за духовкою, час приготування може змінюватися. Готовий бекон можна зберігати в щільно закритій банці тиждень при кімнатній температурі або близько місяця в замороженому вигляді. Кокосовий бекон можна додавати в салати, бургери, сендвічі або є просто так, як чіпси. Він хрусткий, солоненьке і копчений. А коксовий смак взагалі не відчувається.
- Кокосовий - 1 штука
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Копчена паприка - 1 Чайна ложка
- Сироп агави - 1/2 Ст. Ложки
- Рідкий дим - 1 Чайна ложка
- Чорний перець мелений - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Razbeyte кокос, злийте воду. Очистіть від шкаралупи і коричневої шкірки. Наріжте кокос з допомогою Овочечистка на тонкі пластини.

Для маринаду змішайте соєвий соус, олія, сироп агави, рідкий дим і всі спеції.

Влийте вийшов маринад в миску з кокосом. Перемішайте, щоб вони рівномірно розподілилися.

Викладіть скибочки кокоса на пергамент в один шар. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 160 градусів духовці 20-25 хвилин. Періодично відкривайте духовку і перемішуйте кокосові скибочки.

Остудіть кокос протягом 10-15 хвилин навпаки. Після охолодження він стане більш хрустким. Кокосовий бекон готовий, смачного!