Коломацький чай 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пробували калмицький чай? Ось і рецепт наспів. Напій дуже специфічний: або він дуже подобається, або навпаки - зовсім не підходить людині. У будь-якому випадку варто особисто ознайомитися!
Розповім, як приготувати калмицький чай в домашніх умовах. Цей незвичайний напій, як правило, п'ю з ранку або пізно ввечері. Вприкуску їдять бринзу або щось солоне. Смак у чаю специфічний, краще один раз спробувати, щоб зрозуміти, чи сподобається вам такий напій. Хай щастить! 
- Вода - 500 мілілітрів
 - Зелений плитковий чай - 50 грам
 - Молоко - 500 мілілітрів
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Перець горошком - 8 штук
 - Горіх мускатний - 1/2 чайних ложки
 - Вершкове масло - 2 чайних ложки
 - djagilь тіла - За смаком (по бажанню)
 

Спершу потрібно ретельно потовкти плитковий чай. Потім заливаємо його водою і варимо 10 хвилин.

Потихеньку вливаємо молоко, доводимо до кипіння.

Кладемо сіль і спеції.

Варимо 5 хвилин, потім наполягаємо під кришкою ще 5 хвилин. Ретельно перемішуємо.

Зачерпує ополоником чай, потихеньку виливаємо його назад в каструлю. Повторюємо процедуру кілька разів.

Ретельно проціджуємо чай через сито.

Розливаємо чай по чашках, додаємо вершкове масло. Приємного чаювання!