Котлети з шинкою і сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ці котлети - не прості, а з смачним сюрпризом всередині у вигляді ароматної шинки і ніжного сиру. Хіба можна відязикати собі в задоволенні поласувати такими чудовими котлетами? звичайно, немає.
Котлети завжди були стравою номер один на нашому столі, погодьтеся, адже якщо є котлетки, значить і вечерю вийде на славу. А ось способів і рецептів їх приготування досить багато, як простих, так і складніше, і сьогодні я розповім вам, як зробити котлети з шинкою і сиром. Повірте, це блюдо дійсно варте вашої уваги, адже воно не просто дуже смачне, воно дивовижне. Ми будемо робити котлети з шинкою і сиром в домашніх умовах з цілісних шматків м'яса, а всередині покладемо смачний сюрприз - кінцевим результатом ви будете вражені.
- Свинина - 800 грам (шніцелі)
 - Шинка - 130-150 грам
 - Сир твердий - 100 грам
 - Яйця - 2 штуки
 - Сухарі паніровочні - 50 грам
 - Масло рослинне - За смаком (або вершкове)
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Сіль - За смаком
 

Для початку ми нарізаємо м'ясо на досить тонкі скибочки.

Потім кожен шматочок слід гарненько відбити.

Коли ви впораєтеся з відбиванням свинини, наріжте шинку і сир на тонкі скибочки.

Тепер ми посипаємо кожен шматочок свинини сіллю і меленим перцем, загортаємо в м'ясо шинку і сир.

Робити це слід дуже ретельно, щоб начинка не вилазила з котлет, тому все дірки щільно закриваємо невеликими шматочками м'яса.

Таким способом формуємо котлетки, поки м'ясо і начинка не закінчаться.

Далі в невеликій мисочці збиваємо яйця.

В окрему тарілку насипаємо панірувальні сухарі.

Тепер ми беремо по черзі котлетки і мачає їх спочатку в яйці, потім в сухарях, потім знову в яйці і сухарях, так корочка буде товщі.

Ставимо сковороду на вогонь і нагріваємо в ній рослинне або вершкове масло. Викладаємо в розігріте масло котлетки і смажимо їх спочатку на сильному вогні до рум'яної скоринки, а потім млоїмо на повільному. В кінці котлетки можна поставити на пару хвилин в розігріту духовку або налити в сковороду трохи водички і згасити котлетки 4-5 хвилин під кришкою до готовності.

Приємного всім апетиту!