Креветки в паніровці з кокоса 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Коли я хочу зробити рибу або м'ясо хрустким, то беру сухарі - все просто. Але якщо додати в паніровці чогось особливого? Щоб вона давала не тільки зовнішнє оформлення, але і смак. Спробуємо?
Подивіться, як приготувати креветки в паніровці з кокоса. А чому б і ні? Блюдо в азіатському стилі гратиме смаками у вас в роті, тому на гарнір підійде щось просте - рис і капустяний салат. Хоча тут не буде сильної гостроти, як ми звикли, а тільки кислинка і солодкість. Але все одно це цікаво! 
- Рис "жасмин" - 1 Склянка
 - Зелена цибуля, перо - 2 штуки
 - Вапно - 1 штука
 - Кокосова стружка або тертий кокос - 200 грам
 - Креветки - 240 грам
 - Червонокачанна капуста - 180 грам
 - Крем - 60 грам
 - Рисове борошно - 80 грам
 - Соус чилі солодкий - 45 літрів
 - Яйце - 2 штуки
 - Сіль - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 - Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
 

1. У каструлі доведіть до кипіння 420 мл води, щіпку солі і промитий рис. Потім варите його 20 хвилин на невеликому вогні.

2. В цей час відварений і очищені креветки натріть сіллю і перцем. З лайма вичавіть сік і зніміть тонко цедру. Лук наріжте по діагоналі.

3. Тепер зробіть соус. Сметану перемішайте з половиною соку, сіллю, перцем і цедрою. Також зробіть салат. Капусту тонко нашаткуйте і перемішайте з половиною цибулі, соком, сіллю, перцем і чилі соусом.

4. Підготуйте 3 тарілки. В одну всипте борошно, в другу - кокос, в третій збийте яйця. Підготовлені креветки спочатку вмочіть в борошно, потім - в яйця, а потім - в кокос.

5. Обсмажте креветки з обох сторін по 2 хвилини в розігрітій олії.

6. Подавайте блюдо з рисом і салатом. Зверху посипте все цибулею, а поруч поставте соус. Смачного!