Молочні цукерки з м'якоттю кокоса 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
М'які домашні цукерки на основі згущеного молока з додаванням подрібненої м'якоті кокоса, покриті розтопленим шоколадом - вишуканий десерт, який точно припаде до смаку і дорослим, і дітям.
Процес приготування таких цукерок не є трудомістким, проте слід звернути увагу на етап уварювання молочної маси. Її необхідно ретельно і безупинно розмішувати в процесі нагрівання, а також уважно стежити за зміною консистенції, щоб маса загусла і стала пластичної, але не дуже в'язкою, інакше цукерки можуть вийти твердими.
- Молоко згущене - 350 грам
 - Вершкове масло - 25 грам
 - Подрібнена м'якоть кокоса - 50 грам (кокосова стружка)
 - Шоколад - 50 грам (без наповнювача)
 

Підготуйте перераховані інгредієнти. Шоколад для обробки цукерок можна використовувати молочний або гіркий, орієнтуючись на свої смакові уподобання.

У товстостінну каструльку або сотейник вилийте згущене молоко, додайте порізане кубиками масло і кокосову стружку.

Помістіть каструльку на плиту і Уваров молочно-кокосову масу, безперервно помішуючи її дерев'яною ложкою. Вогонь при цьому повинен бути помірним, щоб суміш не пригорає до дна каструльки.

Для уварювання суміші буде потрібно 8-10 хвилин. Після цього гарячу масу необхідно вилити в підходящу ємність (зручно використовувати силіконову форму) і дати їй охолонути, а потім помістити в холодильник на 2-3 годину (або на ніч).

Охолоджену масу розріжте на невеликі шматочки і розмістіть на блюді.

Шоколад поламайте на кубики і розтопіть на водяній бані до рідкого стану.

За допомогою кулька з пергаменту або спеціальної кондитерської ручки прикрасьте молочні цукерки розтопленим шоколадом і охолодіть, щоб шоколад застиг.