Кростіні із запеченою журавлиною 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Усім шанувальникам оригінальних закусок хочу порекомендувати цей класний варіант кростини на замітку. Апетитна, яскрава, пікантна і дуже смачна ягода з бальзаміком - це нереальне поєднання.
Запропоную вам на замітку чудову ідею, як приготувати кростини із запеченою журавлиною. Подавати до столу скибочки хліба рекомендую з сиром "брі", але ви можете вибрати і інший сир за смаком. Розмарин надає відмінну нотку аромату, а бальзамик - пікантність. Спробувати однозначно варто! 
- Багет - 1/2 штуки
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Журавлина - 350 грам
 - Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
 - Цукор - 1/2 склянки
 - Розмарин - 1 Ст. Ложка
 

1. Духовку розігрійте до 220 градусів. Журавлину вимийте, обсушити, з'єднайте з бальзаміком, цукром і розмарином. Акуратно перемішайте і викладіть на деко. Надішліть в духовку.

2. З'єднайте вершкове і оливкове масло. Змастіть багет з двох сторін, викладіть на деко і через 5 хвилин відправте в духовку до ягоді. Запікайте хвилин 5, після переверніть і ще хвилин 6 запікайте.

3. Дістаньте з духовки готовий багет і журавлину. Остудіть.

4. На скибочку хліба викладіть сир і ягоди. Подавайте кростини із запеченою журавлиною до столу. Смачного!