Кростіні з сочевичної пастою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ділюся рецептом кростини з сочевичної пастою. Це відмінний спосіб додати в свій раціон такий корисний продукт, як сочевиця. А ще здивувати гостей незвичайними і дуже смачними бутербродами!
Пропоную рецепт незвичайних бутербродів, основу яких складають такі корисні та поживні продукти, як сочевиця і тунець. З скибочкою помідора на хрусткому підсмаженому багеті, виходить надзвичайно смачна закуска! 
- Сочевиця зелена - 100 грам
 - Помідори невеликі - 3 штуки
 - Петрушка - 1 пучок
 - Лимон - 1 штука
 - Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
 - Багет - 1 штука
 - Тунець консервований - 185 грам
 - Пармезан - 30 грам
 

Сочевицю залийте 200 мл води, відваріть до готовності.

Сир натріть, тунець розімніть вилкою, петрушку подрібніть. Змішайте з сочевицею і подрібніть все в комбайні. Додати за смаком сіль, перець і лимонний сік.

Хліб наріжте і обсмажте з невеликою кількістю масла до золотистого кольору.

Помідор наріжте тонкими скибочками. На хліб викладете шматочки помідора, пасту, листочки петрушки.
Смачного!
Смачного!