Курка під морквою (в мультиварці) 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пропоную приготувати курку під морквою (в мультиварці). Дуже простий, НЕ клопіткий і смачний варіант ситного обіду або вечері для всієї родини.
Одним з достоїнств мультиварки безсумнівно є те, що тушковані в ній страви виходять просто чудовими на смак. Курка по цьому рецепту виходить неймовірно ніжна, соковита і ароматна! У мене в даному випадку гомілку, але підійдуть і стегна, і крила і будь-які інші частини курки - в будь-якому випадку буде смачно! Можна подати дане блюдо самостійно або з будь-яким гарніром на ваш смак. У процесі гасіння м'яса, утворюється дуже смачний соус, який підійде і до макаронів, і до гречки, і до картопляного пюре. Сподіваюся рецепт вам сподобається! 
- Курка - 700 грам
 - Морква - 3 штуки
 - Цибуля - 3 штуки
 - Часник - 2 зубчики
 - Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
 - Крем - 3 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Вода - 300 мілілітрів
 - Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком (для курки)
 

Підготуйте всі інгредієнти. Курку заздалегідь розморозити при кімнатній температурі, промийте та висушіть паперовим рушником.

Складіть курку в глибоку миску. Додайте до неї соєвий соус, сіль, улюблені спеції, ретельно перемішайте і залиште як мінімум на 1 час.

Моркву натріть на дрібній тертці. Додайте до неї подрібнений часник, сметану, трохи солі, сушений базилік і перемішайте. Відставте поки в сторону.

Цибуля наріжте пір'ям або півкільцями.

Обсмажте цибулю на рослинній олії в мультиварці на режимі "жарка" до м'якості.

Вийміть готовий цибулю і на цьому ж режимі обсмажте з двох сторін курку до появи рум'яної скоринки.

Додайте до обсмаженої курки цибуля і налийте приблизно стакан води.

Зверху рівним шаром укладіть приготовану раннє морквяну масу.

Встановіть програму "гасіння" з 50 хвилин і готуйте до звукового сигналу. Курка під морквою готова. Смачного!