Курка з морквою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Куряче філе - універсальний продукт, який виручить в будь-якій ситуації. Ось вам ще один цікавий рецепт - рецепт курки з морквою. Читайте і готуйте!
Куряче філе - ідеальний продукт для приготування безлічі різних страв, в тому числі і дієтичних, так як м'ясо це легке і нежирне. Готувати куряче філе можна по-різному, мені наприклад подобається смажене філе в вершках. Не так давно я спробувала удосконалити цей нехитрий рецепт і додала морква. На моє здивування, вийшло дивовижне смачне і нове блюдо. Спробуйте і ви! Читайте, як приготувати курку з морквою.
- Куряче філе - 700 грам
 - Морква - 700 грам
 - Вершки 20% - 200 мілілітрів
 - Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
 - Сіль, перець - - За смаком
 

Куряче філе помийте і поріжте на невеликі порційні шматочки, а потім обсмажте на розігрітій олії з двох сторін. Готове філе перекладіть на тарілку.

Очищену моркву потріть на крупній тертці, потім обсмажте на тій самій олії в сковороді, де ви смажили курку.

Додайте до моркви куряче філе, сіль і poperčite, Тушіте 5 хвилин.

Залийте в сковороду вершки, дайте соусу покипеть 4-7 хвилин і зніміть з вогню.

Курка з морквою готова! Смачного!