Курка з плавленим сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Щоб приготувати що-небудь смачне й оригінальне, не потрібно довго ламати голову, вишукуючи складні рецепти. Курка з плавленим сиром в домашніх умовах - відмінний варіант для всієї родини.
Це дивно простий і дуже смачний рецепт приготування курки з плавленим сиром, доповнений начинкою з овочів. Втім, використовувати можна не тільки цибулю з морквою, але також і інші овочі - помідори або солодкий перець, наприклад. Дивіться покроковий рецепт, як приготувати курку з плавленим сиром.
- Куряче філе - 500-600 грам
 - Цибулина - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Плавлений сир - 1-2 штук
 - Сіль - 1 щіпка
 - Рослинна олія - За смаком
 

1. Куряче філе вимити як слід і просушити паперовим рушником.

2. Кухонним молоточком відбити акуратно, щоб не пошкодити філе. Можна накрити харчовою плівкою, наприклад, і відбити поверх неї. Посолити за смаком. Також в рецепті приготування курки з плавленим сиром можна використовувати найрізноманітніші спеції: паприка, гострий перець, приправи для курки.

3. Плавлений сир натерти на тертці або нарізати тонкими скибочками. Якщо сир дуже м'який, його можна попередньо відправити в морозилку на 5-10 хвилин, щоб він краще різався. Паралельно розігріти трохи рослинного масла. Терту моркву і нарізану тонкими півкільцями або кубиками цибулю обсмажити до м'якості.

4. На філе викласти трохи овочів і скибочки сиру. Акуратно згорнути рулетиками і закріпити. Використовувати можна зубочистки або щільну нитку. Також при бажанні цей простий рецепт курки з плавленим сиром можна доповнити кляром або паніруванням, наприклад.

5. Надіслати на розігріту сковороду і обсмажити на середньому вогні з усіх боків до рум'яної скоринки. Коли курка з плавленим сиром в домашніх умовах готова, акуратно потрібно зняти нитки або зубочистки. Подавати блюдо можна з гарніром або соусом до смаку.