Kyefali, смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати смачне і просте блюдо для звичайного обіду або вечері. Готується ця жирна рибка дуже легко і просто. А ще в ній мало кісток, що особливо приємно.
Кефаль - досить жирна рибка зі специфічним смаком. Тому при приготуванні обов'язково додавайте спеції. Хочу запропонувати вам скористатися рецептом приготування кефалі, смаженої на сковороді. Рецепт простий і легкий, впорається з ним навіть починаюча господиня. Завдяки спецій і цибулі кефаль стане особливо смачною і ароматною. При смаженні разом з цибулею можна додати свіжу зелень. Ну що, простий рецепт кефалі, смаженої на сковороді, перед вами, готуватимемо?
- Kyefali - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Спеції для риби - 1 Чайна ложка (якщо немає спеціального набору спецій, змішайте пряні сухі трави: розмарин, чебрець, кріп і петрушку)
- Борошно - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок

Для початку чистимо і добре промиваємо рибу.

Гарненько посипаємо її сіллю і спеціями.

Обвалюють кожну рибку в борошні.

І викладаємо на розігріту з маслом сковороду. Смажимо на середньому вогні.

В цей час чистимо і нарізаємо півкільцями цибулю.

Коли риба обсмажиться з одного боку до рум'яної скоринки, перевертаємо її і посипаємо зверху підготовленим цибулею. Зменшуємо вогонь під сковорідкою, накриваємо кришкою і готуємо до тих пір, поки рибка не стане рум'яною і з іншого боку, а цибуля не стане прозорим.