Лаваш в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно дізналася, як приготувати лаваш в мікрохвильовці з різноманітними начинками. Мені дуже сподобалося. Хоч і немає рум'яної скоринки, як з духовки, але істотно заощаджує час! Спробуйте, смачно!
Цей рецепт приготування лаваша в мікрохвильовці дуже простий, і обов'язково вам припаде до душі! Начинка може бути будь-який, це вже залежить від вас і від кількості інгредієнтів у вашому холодильнику. Бажаю удачі!
- Лаваш - 300 грам
- Фарш - 200 грам
- Капуста - 150 грам
- Перець жовтий - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Мариновані кабачки - 100 грам (можна замінити маринованими огірками)
- Майонез - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком

1. Для початку обсмажити фарш на сковороді. Спеції та сіль - за смаком.

2. Лаваш розстеляємо, разрежем на однакові шматочки за кількістю їдців. Викладаємо шарами фарш, подрібнену моркву і капусту, кабачки - і трохи майонезу.

3. Звертаємо кожен шматочок тугим рулетом або конвертом - кому як більше подобається. Викладаємо на тарілку, придатну для мікрохвильовки. На повній потужності запікаємо 2-3 хвилини.

4. Готово! Прикрашайте зеленню і подавайте до столу!