Літній торт з ягідної начинкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати річний торт з ягідної начинкою - один з найлегших в приготуванні тортів. Виходить він дуже ніжним, повітряним і солодким, а також красивим в розрізі.
Такий по-літньому легкий, повітряний і солодкий торт стане прикрасою вашого столу, так як в розрізі він виглядає просто чудово! Плюс цього рецепта в тому, що в якості начинки ви можете використовувати будь-які ягоди: чорницю, полуницю, шовковицю, черешню, вишню і інші. Якщо для крему ви використовуєте занадто рідку сметану, рекомендую вам скористатися загустителем для вершків. Спробуйте приготувати цей бісквітний торт, це дуже легко і швидко! 
- Яйця - 6 штук
 - Борошно - 100 грам
 - Крохмаль - 100 грам
 - Цукор - 200 грам
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Ванілін - 1/2 чайних ложки
 - Крем - 1 літр
 - Цукрова пудра - 200 грам
 - Загущувач для вершків - 1 Чайна ложка
 - Kubnika - 1 Склянка
 - Чорниця - 1 Склянка
 - Шовковиця - 1 Склянка
 

1. Мартенс відділи Желтков, збийте їх міксером в стійку піну. Поступово введіть в них цукор. Додайте по одному жовтки.

2. Просійте борошно, крохмаль і розпушувач, додайте ванілін і замісити ложкою тісто. Вилийте тісто в застелену пергаментним папером форму і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин, після чого залиште бісквіт в духовці на 20 хвилин. Вийміть бісквіт з духовки і дайте йому повністю охолонути.

3. Підготуйте начинку. Для цього збийте міксером сметану з цукровою пудрою і додайте до неї загущувач для вершків (якщо у вас досить густа сметана, цього можна не робити). Наріжте полуницю.

4. Коли бісквіт повністю охолоне, вийміть його з форми і зріжте верхівку. Акуратно, за допомогою ложки вийміть м'якуш з нижнього шару і змастіть його кремом.

5. Викладіть на крем полуницю, чорницю і шовковицю, змастіть їх кремом. Далі викладіть м'якуш і знову ягоди, змащені кремом. Зберіть торт і змастіть його зовні.

6. Прикрасьте торт ягодами і відправте його в холодильник на 2 годину. Смачного!