Малиновий торт «літній» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Торт з ніжним, малиново-сирним кремом ідеально підходить для літа. Основу можна випікати в духовці з даного рецептом або використовувати готове пісочне печиво.
Малиново-сирний шар виходить м'яким і ніжним. Желатину додаємо мінімум, 15 грам на 750 мл. Рідини. Тому, крем застигає, але залишається м'яким і нагадує легке суфле.
- Малина - 400 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Цукор - 1 Склянка(1/3 в тісто, 2/3 в вершках)
 - Вершкове масло - 80 грам
 - Настоянка - 2 Ст. Ложки
 - Борошно пшеничне - 200 грам
 - Розпушувач - 3 грами
 - Сир - 300 грам
 - Крем - 300 мілілітрів
 - Желатин - 15 грам
 - Вода - 100-150 мілілітрів
 

Підготуємо інгредієнти.

У миску насипаємо третину склянки цукру, додаємо яйце і настойку.

Додаємо м'яке вершкове масло і все перемішуємо блендером.

Насипаємо борошно і розпушувач. Замішуємо тісто.

Готове тісто розподіляємо по формі. По периметру робимо бортик. Тісто проколюємо виделкою. Запікаємо при температурі 190-200 градусів близько 12 хвилин.

Готовий крем. У миску насипаємо сир, сметану і 2/3 склянки цукру.

Малину перемелює блендером. Жменя ягід залишимо цілими для прикраси торта.

Перекладаємо перемелені малину в сито і перемішуємо. Малиновий сік додаємо в крем.

Крем перемішуємо блендером.

З духовки виймаємо основу для торта і поливаємо її малиновим соком.

Желатин попередньо замочуємо у воді. Коли він трохи набубнявіє, нагріваємо до температури 70 градусів. Гарячий желатин виливаємо в крем і все добре перемішуємо.

На основу виливаємо крем, наповнюючи до країв бортика. Відправляємо торт в холодильник на 3 годину.

Готовий торт перекладаємо на блюдо.

Прикрашаємо торт ягодами і листочками м'яти.

Літній малиновий торт готовий. Пригощайтеся!