Млинці з ягідної начинкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Перед вами простий рецепт млинчиків з ягідної начинкою. У них взагалі немає мінусів, одні плюси - пластичне, тонке і солодке тісто, ніжна начинка і неповторний смак! Рекомендую всім приготувати!
Перед вами простий рецепт млинчиків з ягідної начинкою. Вони дуже смачні і ситні, так що думаю, що вам рецепт сподобається. Можливо, вас дивує, навіщо в начинці потрібен крохмаль. Це потім, щоб сік, який під температурним впливом буде з ягоди виділятися, не просочені млинці і не витік, забруднивши каструлю, а залишився всередині. До речі, якщо ви любите м'яку начинку, рекомендую до сиру додати ще одне яйце! 
- Молоко - 400 мілілітрів(2 склянки)
 - Борошно - 400 грам(2 склянки)
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 0.5 чайних ложки
 - Вода - 1 Склянка
 - Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
 - Сир - 200 грам
 - Ягоди - 200 грам
 - Крохмаль - 1 Ст. Ложка
 - Мед - 2 Ст. Ложки
 - Яйце - 1 штука
 

1. Отже, яйце перетираємо з цукром, додаємо сіль, молоко, воду. Все перемішати до однорідності. Потім потроху всипаємо борошно, а коли грудок уже не залишиться, додамо масло. Нехай тепер тісто постоїть півгодини.

2. Тепер смажимо акуратно млинці на розпеченій сковороді. З двох сторін кожен, і складаємо їх стопкою, щоб охололи.

3. Окремо змішаємо сир і мед, додамо ягоди і крохмаль, акуратно перемішати, намагаючись не придушити ягідки. Цією сумішшю начиняє млинці, складаємо їх в глибоку каструлю, присипаємо зверху цукром і змащуємо вершковим маслом. Під кришкою в духовці тримаємо приблизно 20 хвилин при 170- градусах.

4. От і все! Чи готові наші млинці!