Рецепт М'ясо в Imperial фото

М'ясо в Imperial
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ніжне м'ясо по-імператорський в пряно-солодкому соусі стане королем будь-якого столу. Ця страва неймовірно смачне, хоч готується без зайвого жиру і володіє приголомшливим ароматом.

Серед різноманітних м'ясних рецептів іноді хочеться побалувати себе не тільки смачним, але і дієтичним блюдом. М'ясо по-імператорський запікається в духовці і зберігає всі свої соки і аромати, при тому, що готується воно надзвичайно просто.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Соєвий соус - 200 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сухі трави - 1 щіпка
м'ясо в Imperial - фото крок 1
1. Рецепт приготування м'яса по-імператорський починається з підготовки свинини. Добре вимити й обсушити м'ясо. Нарізати невеликими порційними шматочками.
м'ясо в Imperial - фото крок 2
2. Секрет цієї страви, звичайно ж, в маринаді. У глибокій мисці необхідно змішати соєвий соус, трохи рослинного масла, оцет і мед. Густий мед краще трохи розтопити на паровій бані, так як маринад повинен бути рідким і однорідним. Всі інгредієнти добре перемішати і додати сухих трав за смаком.
м'ясо в Imperial - фото крок 3
3. У миску з маринадом відправити м'ясо, попередньо посоліть і поперчіть його на смак. Залишити м'ясо мінімум на 1 годину в холодильнику. Можна маринувати його і всю ніч.
м'ясо в Imperial - фото крок 4
4. Цибулину очистити і нарізати товстими кільцями. Деко або форму для запікання застелити фольгою. Викласти дно кільцями цибулі.
м'ясо в Imperial - фото крок 5
5. Зверху лука розмістити м'ясо і добре укутати його в фольгу. Для виходу зайвої пари можна зробити невеликий отвір зверху конверта. Відправити в духовку на 1-1, 5 годину.
м'ясо в Imperial - фото крок 6
6. М'ясо по-імператорський в домашніх умовах можна подавати з улюбленим гарніром і свіжими овочами. Це ніжне блюдо краще подавати відразу після приготування.

Схожі рецепти