М'ясо з грибами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Існують класичні поєднання продуктів, які люблять абсолютно всі. І страви з такими продуктами популярні повсюдно, тому знати їх потрібно кожній господині. Як щодо м'яса, картоплі і грибів?
Я розповім вам прекрасний рецепт про те, як приготувати м'ясо з грибами і картоплею. Це гаряче просто не може бути несмачним. Будь-який вид м'яса поєднується з картоплею, а якщо до нього додати печериці, то блюдо вийде просто чудовим. Тут можна спробувати змінити приправи і соуси на ваш смак.
- Свинина - 250 грам
- Печериці - 200 грам
- Картопля - 320 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Розмарин - 1 штука
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Картопля почистіть, помийте і наріжте середніми шматочками. Обсушити, приправити сіллю, поперчіть і обсмажте на сковороді.

Свинину помийте і наріжте невеликими шматочками. Обсмажте її в тому ж маслі, що і картопля.

Печериці помийте, наріжте і також обсмажте. Потім змішайте з іншими інгредієнтами. Все посоліть і поперчіть.

Перекладіть продукти у жароміцних форму. Спинний інвестувати руб розмарин і сир.

Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах протягом 40-50 хвилин. Смачного!