М'ясо з капустою в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
М'ясо з капустою в духовці це суцільне об'їдання! Якщо вам потрібно нагодувати всеїдних чоловіків краще блюдо і придумати важко. З м'ясом з капустою приготованими в духовці відмінно поєднується пиво!
М'ясо з капустою в духовці стає смачніше на наступний день. Рульки обробити і змішайте залишки м'яса з капустою. На другий день у вас вийде шикарне блюдо - бігос. Ну якщо, звичайно, щось залишиться на наступний день. Насправді рульку можна і не маринувати, а просто відварити або запекти. Але маринування додасть особливий смак. Готуйте як вам більше подобається. Наш план: маринуємо, відварюємо, запікаємо! Можна брати і не рульку, а великий шматок м'яса, краще свинини і надходити приблизно так само, тільки не маринувати в воді, а натерти просто спеціями, нашпигувати часником і запекти у фользі, а тим вже в духовці на капусті. Успіхів і приємного апетиту! 
- Рулька - 2 штуки
 - Часник - 1/2 штуки (головка)
 - Сіль, перець - За смаком
 - Кмин - 1 Ст. Ложка
 - Кисла капуста - 1 кілограм
 - Цибуля - 2 штуки
 - Чорнослив - 150 грам
 - Гриби - 200 грам
 - Яблуко - 2-4 штук
 - Свіжа капуста - 1/2 штуки
 







