М'ясо з сиром і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Справжній чоловічий вечерю виглядає саме так! Свинина запікається з грибами під хрусткою сирною скоринкою. Особливу пікантність блюду надає часник і спеції. Апетитне, ситне і дуже насичене блюдо!
До вашої уваги - простий рецепт приготування м'яса з сиром і грибами. М'ясо запікається з обсмаженими грибами, часником, спеціями, цибулею, тертим сиром і сумішшю майонезу і сметани. Виходить дуже смачне друга страва. На гарнір рекомендую картопляне пюре або гречку. Хай щастить!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 6 штук
- Гриби - 400 грам
- Часник - 4 зубчики
- Сир твердий - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Крем - За смаком
- Майонез - За смаком
- Вино біле сухе - За смаком

Свинину нарізаємо порційними шматочками, otbivaem, солимо і перчимо. Змащуємо деко сліваочним маслом, вливаємо вино і кладемо половину порізаної цибулі. Зверху кладемо свинину.

Паралельно на маслі обсмажуємо гриби.

Присипте свініун спеціями, а зверху помістіть кільця залишився лука.

Також кладемо обсмажені гриби і подрібнений ченок.

Змішуємо сметану і майонез. Поливаємо отриманою сумішшю м'ясо.

Присипаємо м'ясо тертим сиром і ставимо запікатися в духовку, температура 190 градусів. Запікаємо до хрусткої скоринки.

Смачного!