Рецепт Міс фото

Міс
(покроковий рецепт з фото)

Тісто, М'ясо
Страви без випічки
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ця страва готується в спеціальному посуді, яке називається мантоварка. Вона представляє із себе каструлю з листами в дірочку. Страви в цьому посуді варяться на пару. Хонум виходить дуже смачний.

Кількість порцій: 6-8
  • М'ясо - 300 грам
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Морква - 500 грам
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Борошно - За смаком
міс - фото крок 1
1. В окремий посуд налити 2 склянки води. Покласти туди 1 ст.Ложку солі. Замісити тісто, додаючи борошно, скільки забере тісто. Тісто має вийти не занадто м'яке, щільне і еластичне. Прокрутити м'ясо через м'ясорубку. Цибулю і моркву вимити і почистити. Цибулю нарізати півкільцями, а моркву натерти на крупній тертці. У сковорідці розігріти олію і обсмажити на ньому цибулю. Додати в сковорідку м'ясний фарш і трохи обсмажити до напівготовності. Розкачати тісто в дуже тонкий пласт і намазати вершковим маслом. Покласти м'ясний фарш з цибулею і розмазати по всій поверхні.
міс - фото крок 2
2. Викласти терту моркву і трохи посолити. Морква смак не зіпсує, навпаки.
міс - фото крок 3
3. Загорнути тісто рулетом і покласти на лист мантоварки. Листи потрібно попередньо змастити маслом. Заздалегідь каструлю від мантоварки з водою ставимо на вогонь. Коли вода закипить, листи ставимо на мантоварку і закриваємо кришку. Готується Хонум близько 50 хвилин.

Схожі рецепти