Рецепт Місо-су фото

Місо-су
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Часник, Імбир
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Соуси

Місо - це традиційна японська паста. Вона проводиться шляхом ферментації пшениці, ячменю, соєвих бобів, рису. Також можуть додаватися плісняві гриби. Загалом, є кілька видів такого блюда.

І, якщо у вас буде можливість купити подібну пасту, то вам буде до речі мій рецепт. Він описує, як приготувати місо-соус. В Японії його подають з різними стравами. Мій варіант більше підходить для варених овочів. Соус використовують для овочевих салатів, м'яса і риби. Можна завжди пробувати щось нове.

Якщо ви любите пікантні соуси, обов'язково подивіться, як приготувати місо-соус.

  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Місо - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Імбир подрібнений - 1 Чайна ложка
  • Перець чилі - 0, 5 чайних ложки
  • Олія кунжутна - 0, 25 чайних ложки
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
місо-су - фото крок 1
Нагрійте масло. Додайте в нього подрібнений часник, чилі і імбир. Готуйте суміш до закипання масла, помішуючи. Потім смажте ще 15 секунд.
місо-су - фото крок 2
Далі влийте воду, соєвий соус і кунжутне масло. Додати місо. Перемішайте.
місо-су - фото крок 3
Готуйте пару хвилин, а потім подавайте соус. Приємною дегустації!

Схожі рецепти