Млинці на ряжанка товсті
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто віддає перевагу готувати товсті млинці замість традиційних тонких. В цьому немає нічого дивного, адже такі млинці виходять набагато більш насиченим. Ділюся рецептом товстих млинців на ряжанка.
Дізнавшись одного разу, як приготувати млинці на ряжанка товсті, тепер користуюся тільки цим рецептом. Млинці виходять великі, насичені і пористі. Дуже смачно зі сметаною, солодким джемом або згущеним молоком. Рекомендую приготувати млинці на всю сім'ю!
- Борошно - 80 грам
- Заголовок для палітурки - 50 грам
- Ряжанка - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сода - 1/6 чайних ложки
- Вершкове масло - 40 грам
- Цукор - 30 грам
- Сіль - 1 щіпка

У глибокій ємності змішайте борошно з розпушувачем, цукром, сіллю і содою.

Збийте в піну яйце, підмішати ряжанку. Влийте рідина до сухих інгредієнтів. Перемішайте.

Додайте розтоплене вершкове масло.

Ретельно перемішайте тісто до однорідності.

Розігріваємо сковороду з крапелькою масла. Обсмажуємо млинці з двох сторін до готовності.

Смачного!