Млинці з вешенками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Скоро настає Масляна, і я почала потихеньку готувати рецепти, де печуться млинці. Так би язикати - проба пера. Ось, знайшла відмінною блюдо. І тепер розповім вам, як приготувати млинці з вешенками.
В принципі, рецепт, який я описала нижче, не представляє зовсім нічого складного. Але виходить дуже смачно! Адже я додала пару продуктів, які створять дуже цікаві смакові відтінки. Добре такі млинці будуть йти разом соусом тартар або зі звичайною сметаною.
- Гливи - 300 грам
 - Борошно - 200 грам
 - Шпинат - 200 грам
 - Помідори в'ялені - 100 грам
 - Молоко - 500 мілілітрів
 - Яйце - 1 штука
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 

Спочатку зробіть тісто. У мисці збийте Яйце, цукор, молоко. Всипте борошно, постійно помішуючи. Додайте масло, приправити сіллю. Ще раз перемішайте. Потім випікайте млинці на сковороді з двох сторін до рум'яної.

Гливи промийте і розірвіть. Покладіть їх в розігріту сковорідку. Додайте помідори і шпинат. Обсмажте суміш всього пару хвилин.

Начинку розподіліть на рівні частини і викладайте в млинці. Потім кожен млинець звертайте і подавайте до столу. Можете прикрасити зеленню. Смачного!