Мус з малини з манкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Фантастично красивий і фантастично смачний десерт! Інших слів для опису мусу з малини з манкою важко підібрати. Потрібно тільки приготувати і спробувати!
Для приготування мусу розімніть малину, додайте воду і відіжміть сік. В макуха залийте воду, що залишилася, додайте цукор і проваріть хвилин 10 після закипання. Потім процідіть відвар і зваріть на ньому манну кашу. Потім збийте охолоджену кашу з соком, вийшов мус розкладіть по формах і поставте в холодильник на пару годин. Перед подачею прикрасьте ягодами. Смачного! 
- Малина - 300 грам
 - Цукор - 250 грам
 - Манна крупа - 100 грам
 - Вода - 2 склянки
 

Розімніть малину, щоб вона пустила сік.

Додайте півсклянки води, розмішайте і відіжміть сік.

В макуха залийте воду, що залишилася, додайте цукор і проваріть хвилин 10 після закипання. Потім процідіть відкриває.

У відвар додайте манну крупу і зваріть кашу до готовності.

Охолодіть кашу до кімнатної температури, додайте сік і добре збийте.

Одержаний мус розкладіть по формах і поставте в холодильник на пару годин. Перед подачею прикрасьте ягодами. Смачного!