Німецький яблучний панкейк
(покроковий рецепт з фото)
Німецький яблучний панкейк - фірязикай виріб німецьких кондитерів. Панкейк виходить солодкий, ароматний і з хрусткою скоринкою - ідеальний десерт до чашечки чаю або кави.
Німецька традиційна кухня - це не тільки сосиски, капуста і пиво, але ще і дуже смачні десерти і випічка. Німецький яблучний панкейк - саме з цієї серії. Якщо приготувати його правильно, то зовні він покривається апетитною хрусткою скоринкою, а всередині виходить дуже м'яким і солодким. Рецепт приготування німецького панкейк вельми простий, інгредієнти теж прості, так що не бачу приводів не побалувати себе цим десертом
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 2 штуки
- Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Яблука - 4 штуки
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка

Яблука очищаємо від шкірки, видаляємо серцевину.

Яблука розрізаємо на тонкі скибочки (см. Фото для наочності).

Беремо миску, змішуємо в ній борошно, сіль і цукор.

В іншій мисці змішуємо молоко, жирні вершки, яйця і ванільну есенцію. Гарненько перемішуємо до однорідності.

Змішуємо яєчну і борошняну суміші.

Збиваємо новостворену суміш віночком.

У сковороді розігріваємо вершкове масло.

Викладаємо в сковороду наші яблука, посипаємо їх корицею.

Смажимо яблука на середньому вогні до м'якості - це приблизно 10 хвилин.

Заливаємо яблука борошняної сумішшю, відразу ж знімаємо з вогню і ставимо в духовку.

У духовці при температурі 220 градусів наш панкейк повинен випікатися ще 15-20 хвилин.

Готовий панкейк ріжемо трикутниками, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу. Смачного!