Оладки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування традиційних російських смажених коржів з рідкого тесту. Оладки на кефірі - це традиційне і всіма улюблене блюдо російської кухні, готувати яке повинен вміти кожен!
Оладки на кефірі - мої улюблені оладки. Дивовижна риса цієї страви - воно ніколи не набридає. Оладки лопаються з самого дитинства з регулярністю, як мінімум, раз на місяць - і з задоволенням їм їх донині. Так що хороший рецепт оладок на кефірі ніколи не зашкодить. Готуємо!
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 Чайна ложка

У миску розбийте яйце, додайте цукор і збийте міксером до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі приблизно втричі.

Влийте кефір.

Додайте борошно.

Додайте соду і добре перемішайте тісто. Консистенцію тесту словами описати складно, тут потрібен досвід Спробуйте посмажити тестову порцію оладок, якщо виходять занадто рідкі - підбавте трохи борошна.

Далі все дуже просто. Розігріваємо в сковороді трохи олії, виливаємо невеликі порції тіста і смажимо оладки. Пару хвилин з одного боку, потім з іншого.

Як тільки оладки зазолотиться з обох сторін, значить можна діставати зі сковороди і смажити нову порцію. Так смажимо оладки з усього тесту.