Овочеве рагу в пакеті для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, це найшвидший спосіб приготувати смачне і корисне рагу з різних овочів, які знайдуться під рукою. Рагу може бути самостійною стравою або як гарнір.
Ніякої особливої інструкції з приготування овочевого рагу в пакеті для запікання немає, просто поріжте овочі, приправити сіллю, поперчіть, додайте пряні трави за смаком, викладіть в пакет і запікайте до готовності.
- Картопля - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Капуста брокколі - 100 грам
- Брюссельська капуста - 100 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Сіль - 10 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 50 грам
- Зелень петрушки - 10 грам
- Морква - 1 штука
- Сухий базилік - 1 Чайна ложка

Підготуйте інгредієнти.

Картопля наріжте кубиком.

Моркву наріжте по формі на свій розсуд, можна кубиком, а можна фігурним ножем.

Кабачок поріжте кубиками.

Стебло селери подрібніть.

Болгарський перець порізати кубиком.

Брюссельську капусту можна покласти цілком, а можна половинками.

Капусту брокколі поріжте суцвіттями.

Поріжте помідори кубиком або часточками.

Часник подрібніть.

Лук поріжте на свій розсуд кільцями або дрібним кубиком.

Поріжте зелень петрушки.

Складіть всі овочі в пакет для запікання.

Додати сіль, поперчіть, додати перець, пряні трави, наприклад, базилік.

Влийте рослинне масло прямо в пакет.

Струсіть пакет, щоб весь вміст перемішалося між собою, закріпіть пакет затискачем, залишивши трохи повітря в пакеті, покладіть в форму для запікання, відправте в духовку при температурі 180-200 градусів на 45-50 хвилин.

Через 40-50 хвилин рагу готове.

Овочеве рагу відмінно підходить як гарнір, наприклад, до крильцям "бон-бон", які готувалися поруч з овочевим рагу, стільки ж часу за тривалістю.