Панкейкі з рису
(покроковий рецепт з фото)
Десерти з рису мають довгу історію. Але якщо ми говоримо про випічці з цієї крупою, то встаємо в ступор. Я згадаю лише ситні пироги з начинкою, мабуть, Усе. Хоча є і один солодкий рецепт. Читайте!
Я описала, як приготувати панкейкі з рису. За основу взято рецепт класичного пудингу з корицею і мускатним горіхом, а до нього вже додалися інгредієнти для тіста. Вийшло щось незвичайне, але смачна страва. І якщо мої діти не люблять рисовий пудинг, то цю випічку із задоволенням з'їли. Пора приступати!
- Борошно пшеничне - 90 грам
- Рис відварний - 200 грам
- Молоко - 240 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цукор білий - 3 Ст. Ложки
- Ізюм - 50 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Кориця мелена - 1, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки

1. Для початку розтопіть масло, перемішайте його з молоком і яйцем. Також всипте заздалегідь відварений рис.

2. В іншому посуді перемішайте борошно з сіллю, мускатним горіхом, цукром, корицею і розпушувачем.

3. Потім змішайте суху і рідку суміші. Замішайте тісто. Додайте в нього промиті родзинки. Ще раз перемішайте.

4. Випікайте панкейкі в розігрітій олії на сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Подавайте випічку з улюбленими добавками. Приємного чаювання!