Рецепт Панна-котта з малиною фото

Панна-котта з малиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вершки, Малина, Молоко
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей, Десерт
Солодке, Десерти

Панна-котта - це дуже смачний вершковий десерт. Готувати його можна з різними ягодами, тим самим отримуючи новий смак. Сьогодні я пропоную рецепт цього ніжного десерту з малиною.

Цей десерт, без сумніву, сподобається і дітям, і дорослим. Мій головний рада: використовуйте жирні вершки, так панна-котта вийде ніжною, просто приховує в роті. А свіжа малина додасть благородну кислинку і неймовірний аромат десерту. Пригощайтеся!

  • Вершки від 33% - 200 мілілітрів
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Малина свіжа - 300 грам
  • Крохмаль - 1 чайних ложок
  • Желатин - 10 грам
  • Вода - 60 грам
панна-котта з малиною - фото крок 1
Замочіть желатин в холодній воді. Дайте йому набрякнути.
Вершки з'єднайте з молоком, додайте цукор і поставте грітися. Доведіть до кипіння.
панна-котта з малиною - фото крок 2
Потім додайте набряклий желатин в гарячу вершкову масу. Перемішайте, щоб желатин розчинився.
панна-котта з малиною - фото крок 3
Розлийте по креманкам і приберіть в холодильник, щоб десерт застиг.
панна-котта з малиною - фото крок 4
Малину блендером перетворите в пюре. Пропустіть через сито, щоб видалити кісточки.
Додайте 2 ст. L. Пісочний я 1 немає. L. Крохмалю. Трохи нагрійте, щоб пюре злегка загусло.
панна-котта з малиною - фото крок 5
На застиглий десерт викладіть малинове пюре.
панна-котта з малиною - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти