Панна-котта з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Панна-котта - це дуже смачний вершковий десерт. Готувати його можна з різними ягодами, тим самим отримуючи новий смак. Сьогодні я пропоную рецепт цього ніжного десерту з малиною.
Цей десерт, без сумніву, сподобається і дітям, і дорослим. Мій головний рада: використовуйте жирні вершки, так панна-котта вийде ніжною, просто приховує в роті. А свіжа малина додасть благородну кислинку і неймовірний аромат десерту. Пригощайтеся!
- Вершки від 33% - 200 мілілітрів
- Молоко - 200 мілілітрів
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Малина свіжа - 300 грам
- Крохмаль - 1 чайних ложок
- Желатин - 10 грам
- Вода - 60 грам

Замочіть желатин в холодній воді. Дайте йому набрякнути.
Вершки з'єднайте з молоком, додайте цукор і поставте грітися. Доведіть до кипіння.
Вершки з'єднайте з молоком, додайте цукор і поставте грітися. Доведіть до кипіння.

Потім додайте набряклий желатин в гарячу вершкову масу. Перемішайте, щоб желатин розчинився.

Розлийте по креманкам і приберіть в холодильник, щоб десерт застиг.

Малину блендером перетворите в пюре. Пропустіть через сито, щоб видалити кісточки.
Додайте 2 ст. L. Пісочний я 1 немає. L. Крохмалю. Трохи нагрійте, щоб пюре злегка загусло.
Додайте 2 ст. L. Пісочний я 1 немає. L. Крохмалю. Трохи нагрійте, щоб пюре злегка загусло.

На застиглий десерт викладіть малинове пюре.

Смачного!