Паста з грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Мій простий рецепт пасти з грибами захоплює всіх. Неймовірно смачна страва, яке я готую з білих грибів, білого вина, овочевого бульйону і пармезану, не тільки захоплює смаком, але і своїм виглядом.
Паста з грибами по даним рецептом - це справжнє кулінарне твір. Я б навіть сказала шедевр! Готується досить швидко і легко. Зазвичай для цієї страви я використовую пасту, яку готую сама (це робиться дуже легко), або купую свіжу пасту в нашому супермаркеті. Вариться така паста дуже швидко, але якщо Ви будете використовувати класичні макарони або спагетті для цієї страви, то процес приготування розтягнеться. Удачі
- Макаронні вироби - 150 грам (бажано свіжа)
 - Оливкова олія - 15 грам
 - Білі гриби - 70 грам
 - Цибуля - 10 грам
 - Біле вино - 30 мілілітрів
 - Овочевий бульйон - 150 мілілітрів
 - Помідори черрі - 6 штук
 - Вершкове масло - 10 грам
 - Тертий пармезан - 10 грам
 - Сіль, перець - - За смаком
 

Сковорідку розігріваємо на середньому вогні, додаємо масло.

У маслі обсмажуємо півкільцями нарізану цибулю до напівпрозорості.

Потім в сковорідку додаємо соломкою нарізані гриби. Солимо.

Обсмажуємо все, постійно перемішуючи близько 5 хвилин. Потім вливаємо вино.

Після того, як вино трохи випаруватися, додаємо бульйон.

У підсоленій воді відварюємо пасту.

До грибів додаємо навпіл порізані помідори черрі.

До грибів кладемо свіжу зелень і трохи вершкового масла.

Відварену пасту додаємо в сковорідку. Перемішуємо все і "гріємо" все протягом 2 хвилин.

Додаємо пармезан.

Перемішуємо і викладаємо в тарілки.

Прикрашаємо і подаємо до столу. Смачного!