Паста з тунцем і помідорами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Консервований тунець останнім часом для мене став одним з улюблених продуктів. Салати, гарячі страви та закуски - з нього можна зробити багато чого. І більшість рецептів прості і доступні, як цей.
Сьогодні звернемося до італійської кухні, в якій повно вже полюбилися нам рецептів. А сьогодні я поділюся з вами, як приготувати пасту з тунцем і помідорами. Блюдо підійде для дитячого харчування від 3-х років. Тут є все що потрібно: овочі, соус і трави. Все натурально, смачно і доступно кожному. Всі свіжі трави можете замінити на сухі.
- Макаронні вироби - 450 грам (будь-яка коротка)
 - Тунець консервований - 150 грам
 - Чорні оливки без кісточок - 90 грам
 - В'ялені помідори - 60 грам
 - Каперси консервовані - 30 грам
 - Помідор черрі - 10 штук
 - Базилік, листок - 2-3 штук
 - Петрушка, гілочка - 1 штука
 - Орегано свіжий, листок - 2-3 штук
 - Майоран, гілочка - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 - Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
 

1. В міксер або блендер викладіть все трави, оливки, олія, каперси і помідори.

2. Подрібніть всі інгредієнти в кашку.

3. В цей же час відваріть макаронні вироби в киплячій підсоленій воді. Варіть до стану "альденте" .

4. В цей час наріжте помідори часточками.

5. Тунця розділіть виделкою на волокна, видаливши зайве масло.

6. А тепер з'єднайте макарони, тунця, соус-кашку і помідори. Паста готова! Смачного!