Печиво «Аврора» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Як зробити тісто повітряним всередині, навіть якщо ви задумали зробити тверде печиво? Є один секрет, який я для вас відкрию, а, може бути, його хтось і так знає. Тоді просто зайвий раз нагадаю.
Щоб у вас все вийшло, потрібно в окремому посуді добре збити білки. А потім їх акуратно вмішати в тісто, тоді структура вийде легкої. Так я зробила в своєму рецепті. У ньому розповідається, як приготувати печиво "аврора" . Воно зроблене на сметані зі звичними нам продуктами для випічки. Все просто і смачно.
- Борошно - 2, 5 склянки
 - Крем - 1, 5 склянки
 - Цукор - 1, 5 склянки
 - Яйце - 5 штук
 - Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
 - Вершкове масло - 20 грам
 

Жовтки відокремте від білків. Перетріть їх з цукром до отримання однорідної маси.

Додайте до цієї маси сметану з борошном. Замішайте тісто.

Окремо збийте білки до одержання міцної піни.

Тісто і білки обережно перемішайте до єдиної консистенції.

Деко застеліть пергаментом, змастіть його маслом. Перекладіть тісто в кондитерський мішок або поліетиленовий пакет з невеликим надрізом. Видавіть печиво на деко.

Запікайте печиво при 180 градусах протягом 10-15 хвилин. Приємного чаювання!