Лосось в соусі «Аврора» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже простий рецепт, по якому риба виходить дуже ніжною і соковитою за рахунок вершків. Робиться дуже просто, особливо якщо у Вас є вже готове філе. Почнемо!
За цим рецептом можна зробити не тільки лосось, але і будь-яку червону рибу. Якщо не любите маслини, тут вони потрібні зелені, можете замінити їх каперсами. Подавати краще відразу, але і після охолодження риба залишається дуже смачною. Вершки Ви можете взяти будь-який жирності, але не міняйте на молоко, воно може згорнутися. Смачного! 
- Лосось - 500 грам (філе)
 - Вершки 15% - 250 мілілітрів
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука (невеликий)
 - Часник - 1 зубчик
 - Вино біле сухе - 100 мілілітрів
 - Маслини - 10 штук
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Паприка - 1 Чайна ложка
 

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Налийте вино в каструлю і кип'ятіть п'ять хвилин. Зніміть з вогню, влийте вершки, додати перець, приправити сіллю. Перемішайте до однорідного стану.

Нагрійте в сковороді олію, додайте нарізані цибулю і часник. Обсмажте протягом 2 хвилин.

Відсуньте цибулю і часник на край і покладіть рибу. Обсмажуйте протягом 5 хвилин.

Переверніть і смажте ще три хвилини.

Залийте рибу соусом і додайте дрібно нарізані маслини. Доведіть до кипіння і тушкуйте протягом 5 хвилин.

Подавайте відразу.

Смачного!