Торт «Аврора» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Такий торт можна зробити в якості подарунка для друзів або рідних. Готується він досить просто. Поспішаю поділитися з вами рецептом його приготування!
Для прикраси замість шоколадної глазурі цілком можна використовувати будь-який стабільний крем. Або ж просто обсипати верх і боки торта шоколадною крихтою або тертим шоколадом. Спробуйте! 
- Яйце - 4 штуки
 - Цукор - 200 грам
 - Вершкове масло - 80 грам
 - Молоко - 150 грам
 - Борошно - 220 грам
 - Какао - 2 Ст. Ложки
 - Сода - 1/3 чайних ложки
 - Вершки - 600 грам (від 33% жирності, для крему)
 - Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
 - Чорнослив - 300 грам
 - Шоколад - 200 грам
 - Вершки - 150 грам(20% жирності, для глазурі)
 

Для приготування бісквіта збийте яйця з цукром.

Підсипати муку з содою і втручайтеся розтоплене масло з молоком.

Половину тіста вилийте в форму для випічки. У другу половину умішайте какао і вилийте другу половину тіста. Поставте обидві форми в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.

Обидва з бісквітного razrezhyte 2 коржа. Просочіть їх цукровим сиропом або водою.

Чорнослив распарьте в окропі. Для крему збийте вершки з цукровою пудрою. Промажьте коржі по черзі кремом і викладіть чорнослив.

Зберіть торт і дайте йому застигнути в холодильнику протягом кількох годин.

Для глазурі нагрійте вершки і розтопіть в них шоколад. Остудіть.

Полийте торт шоколадною глазур'ю і прикрасьте на свій смак.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!