Печиво «Хрустяшкі імбирні»
(покроковий рецепт з фото)
Це печиво, хрустке і з імбирної глазур'ю, дуже сподобається всім любителям пряної випічки. Рекомендую на замітку!
Це печиво належить до австралійської кухні і дуже популярно в Новій Зеландії. Там воно називається"Ginger Crunch" . Найкраще брати свіжий імбир, тоді аромат і прянощі буде сильніше. Борошно краще просівати, від цього вона насичується киснем і підвищується якість випічки. Смачного!
- Вершкове масло - 200 грам(125 г - тісто, 75 г - глазур)
- Цукор - 1/2 склянки
- Борошно - 1.5 склянки
- Імбир мелений - 2 чайних ложки(1 немає. L. - тісто, 1 немає. L. - глазур)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 3/4 склянки
- Мед - 2 Ст. Ложки

Складові.

Збийте м'яке масло з цукром. Змішайте борошно, розпушувач і імбир. З'єднайте обидві маси і замісити м'яке масло. Змастіть форму маслом і покладіть тісто. Розрівняйте по всьому дну і примніть.

Випікайте при t = 190 до золотистого кольору.

Для глазурі розтопіть масло з медом. Додайте імбир і цукрову пудру.Варіте на маленькому вогні, заважаючи, до стану густого сиропу. Залийте верх коржа і повністю остудити.

Розріжте на квадрати і подавайте.

Смачного!