Перець солодкий в олії 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Перець солодкий в олії - відмінна закуска. Ароматний, з ніжним, пікантним смаком він добре підійде до м'яса, птиці, рибі, відварного картоплі в будні і свята.
Закінчується сезон заготівлі консервації і полки в наших коморах рясніють яскравими, красивими баночками з помідорами, огірками, баклажанами. Давайте ж сьогодні приготуємо ще одна чудова, просте й дешеве блюдо - солодкий перець в маслі. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить одна баночка об'ємом 500 мл.
- Перець солодкий - 600 грам
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Мало соняшникова рафінована - 3 Ст. Ложки
 - Оцет 9-проц. - 1 Ст. Ложка
 - Вода - 250 мілілітрів
 

1. Підготуйте продукти для приготування солодкого перцю в маслі.

2. Перці очистіть від насіння і помийте.

3. Наріжте перці довільно, але не дуже дрібно.

4. У каструлю налийте воду.

5. Додайте сіль і цукор.

6. Влийте соняшникову олію і оцет.

7. Доведіть маринад до кипіння і порціями викладайте нарізаний перець.

8. Варіть перець 7-8 хвилин і викладайте в стерилізовану баночку.

8. Варіть перець 7-8 хвилин і викладайте в стерилізовану баночку.

10. Засукайте банку кришкою і зберігайте в прохолодному приміщенні.