Піца на листковому тісті в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Це варіант швидкої піци, тісто для якої не потрібно довго замішувати, не потрібно навіть руки в борошно вимазувати. Усе, що потрібно, це розкачати вже готовий лист тіста і викласти на нього начинку!
Якщо ви любите піцу, як я, у всіх її проявах, то обов'язково зверніть увагу на цей цікавий рецепт. Звичайно, він відрізняється від оригінального італійського рецепту, але піца по ньому виходить за своїм смачною. Сьогодні я навчу вас, як приготувати піцу на листковому тісті в духовці. Впевнена, спробувавши її один раз, ви будете готувати її ще і ще, експериментуючи з різними начинками.
- Тісто листкове дріжджове - 150 грам
 - Ковбаса або шинка - 300 грам
 - Сир твердий - 120 грам
 - Кетчуп - 2-3 Ст. Ложок
 

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Ковбасу поріжте довільно. Особисто мені подобаються великі шматки в піці.

Тісто гарненько необхідно розморозити і розкачати як можна тонше. Перекладіть на деко, застелене пергаментом.

Тісто змастіть кетчупом, викладіть на нього ковбасу рівним шаром. Зверніть увагу: з кожного краю залишайте берег шириною близько 1 см.

Зверху рясно присипте тертим сиром.

Запікайте піцу в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Смачного!