Піца на листковому тісті 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Дуже красива і смачна піца на листковому тісті порадує не тільки своїм апетитним виглядом, але і легкістю приготування. Знайомтеся з покроковим рецептом!
Піца на листковому тісті виходить дуже легкою, смачною і простий у приготуванні. Якщо готувати потрібно особливо багато і швидко - листкове тісто завжди виручає. Для любителів піци раджу завжди тримати в морозилці пачку листкового тіста. Приготувати піцу на листковому тісті можна з будь-якою начинкою, у мене сьогодні ковбаса, печериці та сир.
- Тісто листкове - 250 грам (у меня бездрожжевое)
 - Ковбаса - 100 грам
 - Сир - 70 грам
 - Печериці - 50 грам
 - Орегано - 1 Чайна ложка
 - Кетчуп - За смаком
 - Майонез - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти. Тісто дістаньте заздалегідь і розморозити його при кімнатній температурі.

Розкачайте тісто за розміром форми, акуратно перенесіть і обріжте зайві краю якщо необхідно.

Змастіть тісто соусом з кетчупу і майонезу і посипте зверху орегано.

Посипте зверху невелику кількість тертого сиру і покладіть нарізану невеликими кубиками і ковбасу.

У довільному порядку викладіть нарізані печериці.

Посипте все тертим сиром і випікайте в духовці при температурі 180-200 градусів близько 20-25 хвилин.

Піца на листковому тісті готова. Смачного!