Піца римського
(покроковий рецепт з фото)
Піца Lazio область крісла і Itallie Рим. Традиційно тонка і хрустка.
Кількість порцій: 2
- Борошно - 900 грам
- Дріжджі - 28 грам( (розчинити у воді в пропорції 1 до 1))
- Вода - 450 грам
- Сіль - 10 грам
- Цукор - 21 грам
- Оливкова олія - 85 грам
- Сир моцарела Буфало - 300 грам
- Помідори свіжі - 450 грам
- Каперсами - 28 грам
- Анчоуси - 4 штуки (філе)
- Базилік - 1 штука (за смаком)

Зробіть тісто з борошна і води, додайте розчинені дріжджі і почніть місити додаючи сіль. Місіть поки тісто не стане по структурі гладким і пружним.

Потім поділіть на невеликі кульки і дайте відпочити

Як тільки тісто підніметься, розкачайте з нього 6 рівних кіл.

Заправте тісто свіжим, потерті помідором, змішаним з сіллю, перцем і базиліком.

Покришите моцарелу і злегка побризкати маслом.

Розкладіть анчоуси і каперси по поверхні піци.

І відправляємо в розігріту до 220 ° C духовку.

Як тільки краю пицци стануть золотистими і хрусткими, видаляємо з духовки. Смачного.