Рецепт Піца римського фото

Піца римського
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл, На сніданок
Випічка, Піца

Піца Lazio область крісла і Itallie Рим. Традиційно тонка і хрустка.

Кількість порцій: 2
  • Борошно - 900 грам
  • Дріжджі - 28 грам( (розчинити у воді в пропорції 1 до 1))
  • Вода - 450 грам
  • Сіль - 10 грам
  • Цукор - 21 грам
  • Оливкова олія - 85 грам
  • Сир моцарела Буфало - 300 грам
  • Помідори свіжі - 450 грам
  • Каперсами - 28 грам
  • Анчоуси - 4 штуки (філе)
  • Базилік - 1 штука (за смаком)
піца римського - фото крок 1
Зробіть тісто з борошна і води, додайте розчинені дріжджі і почніть місити додаючи сіль. Місіть поки тісто не стане по структурі гладким і пружним.
піца римського - фото крок 2
Потім поділіть на невеликі кульки і дайте відпочити
піца римського - фото крок 3
Як тільки тісто підніметься, розкачайте з нього 6 рівних кіл.
піца римського - фото крок 4
Заправте тісто свіжим, потерті помідором, змішаним з сіллю, перцем і базиліком.
піца римського - фото крок 5
Покришите моцарелу і злегка побризкати маслом.
піца римського - фото крок 6
Розкладіть анчоуси і каперси по поверхні піци.
піца римського - фото крок 7
І відправляємо в розігріту до 220 ° C духовку.
піца римського - фото крок 8
Як тільки краю пицци стануть золотистими і хрусткими, видаляємо з духовки. Смачного.

Схожі рецепти