Рецепт Піца «вище» фото

Піца «вище»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Випічка, Піца

Піца "суприм" в перекладі з іноземної язика означає «все по вищому розряду». Так цю піцу назвали за багатий смаковий букет, створює насиченість смакових відтінків.

Піцу "суприм" приготувати не складніше, ніж звичайну піцу, вся складність лише в тому, щоб підготувати необхідні продукти, а покрокова інструкція допоможе в усьому іншому.

  • Борошно - 240 грам
  • Вода - 165 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Дріжджі моментальні - 12 грам
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки(1 ст.Ложка в тісто, 1 ст.Ложка для обсмажування, 1 ст.Ложка для сбризгіванія перед випічкою)
  • Томати у власному соку очищені - 0, 5 банки
  • Сир моцарела - 125 грам
  • Сир пармезан тертий - 30-50 грам
  • Ковбаса сирокопчена - 50 грам
  • Бекон сирокопчені - 50 грам
  • Гриби свіжі - 50 грам (в даному рецепті використані лисички)
  • Солодкий болгарський перець - 0, 5 штуки (на фото забула викласти)
  • Маслини - 50 грам
  • Суміш італійських трав - 1 Чайна ложка
  • Вода - 165 грам (вода повинна бути теплою)
піца
Підготуйте інгредієнти.
піца
Всипте дріжджі в борошно, перемішайте.
піца
У теплій воді розчиніть сіль, влийте столову ложку оливкової олії.
піца
Всипте борошно, замісіть тісто, вимішують добре, не менше 5 хвилин, щоб тісто перестало прилипати до рук і стало гладким і еластичним.
піца
Подкатайте тісто в кулю, покладіть в миску. Накрийте серветкою і поставте в тепле місце для бродіння на 1-1, 5 годину.
піца
Поки підходить тісто, пюріруйте томати у власному соку.
піца
Влийте на сковороду одну столову ложку оливкової олії і злегка припустіть гриби.
піца
Приберіть гриби і на ту ж сковороду викладіть половинку болгарського перцю, порізаного на тонкі скибочки і теж припустіть до м'якості.
піца
З тіста зробіть велику тонкий корж, краще це робити руками, НЕ качалкою, нанесіть томатний соус, тильною стороною ложки розрівняйте його.
піца
Викладіть моцарелу, гриби, смужками укладіть болгарський перець.
піца
Викладіть поверх ковбасу, бекон і маслини.
піца
Посипте італійськими травами, сир пармезан, збризніть оливковим маслом. Надішліть випікатися в добре розігріту духовку до 200-220 градусів на 20-25 хвилин. Дивіться за готовністю, так як духовки у всіх гріють по-різному.
піца
Перед подачею готову піцу прикрасьте гілочкою свіжого базиліку.
піца
Піца насправді вийшла "суприм", все по вищому розряду, тонка хрустка скоринка, дует двох сирів і двох видів м'яса, до яких додається смак грибів, оливок, італійських трав, це не передати словами, це треба пробувати.

Схожі рецепти