Піца «вище»
(покроковий рецепт з фото)
Піца "суприм" в перекладі з іноземної язика означає «все по вищому розряду». Так цю піцу назвали за багатий смаковий букет, створює насиченість смакових відтінків.
Піцу "суприм" приготувати не складніше, ніж звичайну піцу, вся складність лише в тому, щоб підготувати необхідні продукти, а покрокова інструкція допоможе в усьому іншому.
- Борошно - 240 грам
- Вода - 165 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Дріжджі моментальні - 12 грам
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки(1 ст.Ложка в тісто, 1 ст.Ложка для обсмажування, 1 ст.Ложка для сбризгіванія перед випічкою)
- Томати у власному соку очищені - 0, 5 банки
- Сир моцарела - 125 грам
- Сир пармезан тертий - 30-50 грам
- Ковбаса сирокопчена - 50 грам
- Бекон сирокопчені - 50 грам
- Гриби свіжі - 50 грам (в даному рецепті використані лисички)
- Солодкий болгарський перець - 0, 5 штуки (на фото забула викласти)
- Маслини - 50 грам
- Суміш італійських трав - 1 Чайна ложка
- Вода - 165 грам (вода повинна бути теплою)

Підготуйте інгредієнти.

Всипте дріжджі в борошно, перемішайте.

У теплій воді розчиніть сіль, влийте столову ложку оливкової олії.

Всипте борошно, замісіть тісто, вимішують добре, не менше 5 хвилин, щоб тісто перестало прилипати до рук і стало гладким і еластичним.

Подкатайте тісто в кулю, покладіть в миску. Накрийте серветкою і поставте в тепле місце для бродіння на 1-1, 5 годину.

Поки підходить тісто, пюріруйте томати у власному соку.

Влийте на сковороду одну столову ложку оливкової олії і злегка припустіть гриби.

Приберіть гриби і на ту ж сковороду викладіть половинку болгарського перцю, порізаного на тонкі скибочки і теж припустіть до м'якості.

З тіста зробіть велику тонкий корж, краще це робити руками, НЕ качалкою, нанесіть томатний соус, тильною стороною ложки розрівняйте його.

Викладіть моцарелу, гриби, смужками укладіть болгарський перець.

Викладіть поверх ковбасу, бекон і маслини.

Посипте італійськими травами, сир пармезан, збризніть оливковим маслом. Надішліть випікатися в добре розігріту духовку до 200-220 градусів на 20-25 хвилин. Дивіться за готовністю, так як духовки у всіх гріють по-різному.

Перед подачею готову піцу прикрасьте гілочкою свіжого базиліку.

Піца насправді вийшла "суприм", все по вищому розряду, тонка хрустка скоринка, дует двох сирів і двох видів м'яса, до яких додається смак грибів, оливок, італійських трав, це не передати словами, це треба пробувати.