Пиріг з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ми використовуємо один з найулюбленіших усіма варіантів начинки: сир і гриби - однак замість звичного тертого сиру тут ми додамо в начинку скибковий сир, вийде досить незвично.
Як і у багатьох сучасних господинь, у мене не завжди вистачає часу на такі речі як випічка, але цей простий рецепт пирога з грибами і сиром відразу сподобався мені. Він поєднує в собі кілька плюсів: швидкість і легкість приготування, оскільки тісто використовуємо вже готове, і, звичайно ж, приголомшливий смак. Для тих, хто цінує свій час і при цьому любить радувати себе і рідних домашньою випічкою, такий рецепт приготування пирога з грибами і сиром буде незамінний.
- Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
- Гриби - 450-500 грам
- Сир скибковий - 8 штук(1 упаковка)
- Жовток яєчний - 1 штука
- Сіль - За смаком

Для початку нам потрібно розморозити тісто і гриби, якщо, звичайно ж, ви будете використовувати заморожені.

Далі гриби необхідно нарізати і обсмажити на олії до готовності, посолити. У мене гриби були попередньо відварені та заморожені, тому смажити їх не довелося.

Тепер трохи розгортає тісто і викладаємо його на деко так, щоб з двох пластин у нас вийшла одна. Змащуємо краю тесту яєчним жовтком і викладаємо на дно нарізані грибочки.

На гриби кладемо скибочки сиру.

Відправляємо деко в розігріту до 230-250 градусів духовки приблизно на 25-30 хвилин.

Пиріг виходить шалено смачний і, до речі, його дуже зручно розрізати на порції завдяки Ломтева сиру. Смачного!